zondag 17 april 2011

Voledige uitleg TOTO




Op deze blog kunt u lezen wat Toto is en hoe het gespeeld wordt.


Toto is een website waarop men kan wedden op onder andere voetbalwedstrijden. Dit kan zeer lucratief zijn als men er goed in is (maar gelukt speelt natuurlijk ook een rol.


Toto is de officiële organisatie voor sportwedstrijden met licentie van de overheid. 

Officiële uitleg:
Voor Toto-13 stelt Toto iedere week een programma samen van 13 topwedstrijden. De uitdaging voor jou is om van alle 13 wedstrijden te voorspellen wie er na 90 minuten officiele speeltijd wint. Dat doe je door per wedstrijd te kiezen voor een 1 (winst voor de thuisploeg), een 2 (winst voor de uitploeg) of een 3 (gelijkspel). Heb je alle wedstrijden goed voorspeld? Dan pak je de Jackpot van € 10.000 of meer!Je kunt bij Toto-13 ook kiezen om de systeemvariant te spelen. Dat betekent dat je bij wedstrijden waarvan je niet 100% overtuigd bent wie er wint, meerdere resultaten tegelijk kunt voorspellen. Bij een 2-kans zet je 2 kruisjes per wedstrijd. Je voorspelt bijvoorbeeld dat het thuisteam wint of gelijkspeelt. Bij een 3-kans zet je drie kruisjes per wedstrijd. Deze wedstrijd voorspel je dus altijd goed! Boven het wedstrijdoverzicht zie je een schema met de varianten die je kunt spelen.Klik op ‘Voorbeschouwing’ voor het laatste nieuws over de wedstrijden en beide elftallen.
De Jackpot start op € 10.000 en loopt steeds op wanneer deze niet gewonnen is. Zo kan de Jackpot oplopen tot wel € 100.000. Ook bij 12 of 11 juist voorspelde wedstrijden win je een geldprijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal winnende voorspellingen.
Voor elke voorspelling geldt 
  •    13 goed is de Jackpot
  •    12 goed is de 2e prijs
  •    11 goed is de 3e prijs


Toto-Select

In Toto-Select heeft Toto alle wedstrijden uit binnen- en buitenland op een rij gezet. De uitdaging voor jou is om te voorspellen wie er na 90 minuten officiële speeltijd wint.
Dat doe je door bij de wedstrijd(en) van jouw keuze te kiezen voor een 1 (winst voor de thuisploeg), een 2 (winst voor de uitploeg) of een 3 (gelijkspel).
Heb je alle wedstrijden juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag.

Je inleg wordt vermenigvuldigd met de quoteringen – de winstfactoren – die bij het juiste resultaat staan. En dit bedrag win je.
Handicapwedstrijden
Bij handicapwedstrijden krijgt 1 van beide ploegen een doelpunt voorsprong toegekend. Dit doelpunt wordt opgeteld bij het te voorspellen eindresultaat. Als er bij een wedstrijd achter een van beide teams +1 staat is dit een handicapwedstrijd.
Voorbeeld:
  • Ajax - FC Volendam (+1)
  • Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 1-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd een thuiswinst.Voor de handicapwedstrijd geldt de werkelijke uitslag + de handicap: 1-0 + 0-1 = 1-1. Een gelijkspel dus.
  • Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 0-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd een gelijkspel. Voor de handicapwedstrijd geldt de werkelijke uitslag + de handicap: 0-0 + 0-1 = 0-1. Een uitwinst dus.
  • Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 2-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd en de handicap wedstrijd een thuiswinst (2-0 + 0-1 = 2-1).
De reguliere wedstrijd en de handicapwedstrijd die hierbij hoort kunnen NIET binnen 1 weddenschap gecombineerd worden. Verschillende handicapwedstrijden kunnen wel met elkaar gecombineerd worden.


Toto-Topwedstrijden

In Toto-Select heeft Toto alle wedstrijden uit binnen- en buitenland op een rij gezet. De uitdaging voor jou is om te voorspellen wie er na 90 minuten officiële speeltijd wint.
Dat doe je door bij de wedstrijd(en) van jouw keuze te kiezen voor een 1 (winst voor de thuisploeg), een 2 (winst voor de uitploeg) of een 3 (gelijkspel).



 Stel je hebt van onderstaande vier wedstrijden voorspeld dat:
  •    Ajax en PSV gelijk spelen (dat is een 3, quotering 2,85)
  •    Groningen van Feyenoord wint (dat is een 1, quotering 2,65)
  •    Vitesse van AZ verliest (dat is een 2, quotering 1,75)
  •    Chelsea van Liverpool verliest (dat is een 2, quotering 3,05)
Je zet hierop € 5 in.
De totaalquotering is dan 2,85 x 2,65 x 1,75 x 3,05 = 40,31
Dat betekent dat, wanneer jouw voorspelling uitkomt, je winst € 5 x 40,31 = € 201,55 bedraagt.
Als je Toto-Topwedstrijden speelt zie je in het vakje ‘Je maakt kans op’ direct het bedrag dat je kunt winnen. Dit bedrag komt tot stand door vermenigvuldiging van jouw inleg met de totaalquotering. De totaalquotering is de vermenigvuldiging van de quoteringen per wedstrijd.


Toto-Score

Toto selecteert iedere week de meest aantrekkelijke wedstrijden uit de binnen- en/ of buitenlandse competitie(-s). De uitdaging voor jou is om van een van deze wedstrijden te voorspellen wat de exacte eindstand is na 90 minuten officiele speeltijd. Hoe zekerder je bent van je zaak, hoe hoger je inleg natuurlijk. Klik op ‘Voorbeschouwing’ voor het laatste nieuws over de wedstrijden en beide elftallen.
Een goed voorspelde uitslag kan een leuke winst opleveren. Vooral als je flink hebt ingezet. Bij iedere Toto-Score vind je onder 'Quoteringen' een overzicht van de uitslagen en de quoteringen die daarbij horen. Hoe onwaarschijnlijker de uitslag, hoe hoger de quotering.
Stel dat je een voorspelling doet op de wedstrijd Ajax - Feyenoord: een 3-3 gelijkspel met een inleg van € 5. Voor 3 - 3 is de quotering 41,70. Als je voorspelling uitkomt, bedraagt je winst: € 5 x 41,70 = € 208,50!
Bij Toto-Score zie je in het vak ‘Je maakt kans op’ direct het bedrag dat je kunt winnen. Dit bedrag komt tot stand door jouw inleg te vermenigvuldigen met de quotering die bij jouw uitslag hoort. Hoe onverwachter de uitslag, hoe hoger de quotering.


Toto-Wedstrijd van de week

Toto selecteert iedere week een aantrekkelijke wedstrijd als Wedstrijd van de Week. De uitdaging voor jou is om te voorspellen wat de exacte eindstand is na 90 minuten officiele speeltijd. Hoe zekerder je bent van je zaak, hoe hoger je inleg natuurlijk.
Stel de Wedstrijd van de Week is PSV – Ajax. Jij voorspelt de eindstand van 3-0. Je zet op deze uitslag € 5 in. Voor 3 - 0 is de quotering 16,50.
Dat betekent dat, wanneer jouw voorspelling uitkomt, je winst € 5 x 16,50 = € 82,50 bedraagt!


Toto-Tip

Bij Toto-Tip zijn diverse voorspellingen mogelijk! En het kan van alles zijn. Bijvoorbeeld: wie wordt kampioen van de eredivisie? Of wie scoort het eerste doelpunt bij Feyenoord - Ajax? Of wat zijn de rust- en eindstand van deze wedstrijd? Toto-Tip werkt met variabele quoteringen: hoe meer ingezet wordt op een uitkomst, hoe lager de quotering. Hoeveel je kunt winnen is dus afhankelijk van je inleg en van de uiteindelijke quotering van jouw voorspelling.
Je winst wordt bepaald door je inleg en de quotering. Maar de quotering staat niet vast. Deze quotering wordt definitief bepaald op het moment dat er niet meer voorspeld kan worden. Hoe minder mensen een bepaalde voorspelling hebben gekozen, hoe hoger de quotering.
  • Stel: je voorspelt dat AZ kampioen wordt van de eredivisie.
  • Je inleg is € 5.
  • De quotering bedraagt: 8,35.
  • Dat betekent dat, wanneer jouw voorspelling uitkomt, je winst € 5 x 8,35 = € 41,75 bedraagt! 

Polaroid camera kopen? Kijk eens op www.PolaroidCameraKopen.nl !



2 opmerkingen: